Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Soepen:
Gentse Hutsepot
   IngrediŽnten

1kg spruiten
1savooikool
1kg wortelen
1 pak stoofprei
anderhalve pak rapen
1soepselder
1 pastinaak
genoeg aardappelen
zout
peper
tijm
rundschenkel
eventueel braadworsten

Bereidings Instructies

Zet uw rundschenkel (1/2 kg) en uw varkensvleesribben (ong 3 a 4) op één uur voor je de groenten erin doet met peper zout en tijm
schil wortelen rapen en indien het een grote pastinaak is een halve pakken dan . Dan selder prei allemaal grote stukken houden kuis uw spruiten en savooi mag ook in grove stukken die kool en dan uw aardappelen (ook grove stukken)
Dan na dat uur doe je de wortelen de rapen en de pastinaak erin na een kwartier later de rest van je groenten en je aardappelen dan nog ongeveer een half uur tot je aardappelen gaar zijn en das al wat je moet doen eventueel nog wat bij kruiden laatste kwartier kan je der nog braadworsten aan toevoegen als je dat graag eet.

Ingediend door: Irba | Datum Toegevoegd: 3 Jan 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.


Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.4/5 (7 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Aardappel Vissoep Aspergeroomsoep met gerookte heilbot en gerookte zalm Haaievinnensoep

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000963

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!