Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Bijgerechten:
Bloemkool met Kaassaus
Aantal Personen : 4   IngrediŽnten

0.5 dl melk
1 bloemkool
Zout en peper
nootmuskaat
50 cl kaassaus

Bereidings Instructies

Vul een grote pan voor de helft met koud water. Voeg de melk toe en wat zout en breng aan de kook. Verwijder intussen het blad en de stronk van de bloemkool. Leg de hele bloemkool, de stronk naar beneden in het kokende water en laat met het deksel op de pan 8 tot 10 minuten koken. Laat de bloemkool goed uitlekken. Leg de bloemkool op een schaal en giet er wat van de kaassaus over. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat. Serveer de rest van de saus apart.

Ingediend door: Stambro | Datum Toegevoegd: 26 Jan 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.


Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.6/5 (9 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Fruitgarnituur bij Wild of Gevogelte Auberginepuree Gemarineerde Paprika Gegratineerde Dauphinoise Aardappelen Geglaceerde Zoete Aardappelen

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000859

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!