Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geïnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Bijgerechten / Salades:
Caraibische Salade
Aantal Personen : 8   Ingrediënten

1 kropje ijsbergsla
3 tomaten
2 komkommers
1 kleine ananas
2 mango's
6 eetlepels Thousand Islands Dressing
1 theelepel venkelzaadjes
2 teentjes knoflook, gesnipperd
2 eetlepels geraspte kokos
sap van 2 limoentjes
4 eetlepels gesnipperde korianderblaadjes
1 rode ui, in fijne ringen gesneden

Bereidings Instructies

Was de ijsbergsla, laat deze goed uitlekken en snij in reepjes. Was de tomaten en snij deze in partjes. Schil de komkommers en snij ze in de lengte overlangs door. Snij deze dan in schijfjes, in de vorm van halve maantjes. Schil de mango's en snij ze in blokjes van ± 2 cm. Schil de ananas, verwijder de harde kern en snij ook deze in blokjes van ± 2 cm.
Rooster de venkelzaadjes in een klein pannetje. Meng de geroosterde venkelzaadjes met de "thousand islands"- dressing, het limoensap, de knoflook en de kokos. Meng de tomaten, de komkommer, de ananas en de mango's onder elkaar en voeg hierbij de afgewerkte dressing.
Werk dit geheel nog af met een flinke zwaai van de pepermolen.
Garneer de salade op het bedje van de ijsbergsla en werk af met de rode uiringen en de gesnipperde korianderblaadjes.

Ingediend door: Stambro | Datum Toegevoegd: 26 Jan 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.


Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.4/5 (5 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Griekse Salade Escariennegroentjes Salade niçoise Berlijnse Aardappelsalade Aardappelsalade

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000655

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!