Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Bijgerechten:
Fruitgarnituur bij Wild of Gevogelte
Aantal Personen : 1   IngrediŽnten

1/2 peer
1 schijf ananas
1 appel
1/4 perzik
stukje vanillestok of vanillesuiker
vetstof
vloeibare honing

Bereidings Instructies

Schil de appel en de peer. Snijd de appel doormidden en haal er het klokhuis uit. Verwijder ook het klokhuis uit de peer.
Snijd al het fruit in blokjes van 1 cm. Stoof die aan in een nootje vetstof. Eerst de appel, dan de peer, dan de ananas en tenslotte de perzik.
Doe er de vanillestok of vanillesuiker, gewone suiker (naar smaak) en wat vloeibare honing bij. Laat niet te lang stoven; het fruit moet in stukjes blijven. Giet door een zeef en dien warm op.

Ingediend door: Stambro | Datum Toegevoegd: 29 Jan 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.


Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.3/5 (9 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Gevulde Courgette Gegratineerd Witloof met Champignons Risotto met zilvervliesrijst en groenten Gebakken Oesterzwammen Aardappelen met Laurier

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000861

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!