Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Bijgerechten:
Gevulde Artisjokbodems
Aantal Personen : 8   IngrediŽnten

8 artisjokbodems (Vers of blik)
400 gr diepvriesbladspinazie
peper, zout, muskaatnoot
bechamelsaus van 1/4 liter melk (zakje of zelfgemaakt)
50 gr emmenthalerkaas, geraspt
2 eetlepels paneermeel

Bereidings Instructies

Oven voorverwarmen op 180¬įC.
De ontdooide spinazie opstoven in een klontje boter. Op smaak brengen en mengen met een beetje bechamelsaus.
De artisjokken opvullen met deze spinazie en bovenop een beetje saus naperen. Bestrooien met een mengeling van de kaas en het panneermeel. 10 minuten in de oven laten gratineren.

Ingediend door: Stambro | Datum Toegevoegd: 29 Jan 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.


Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.3/5 (8 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Chips van Truffelaardappelen Gevulde Tomaatjes Asperges met Hardgekookte Eieren (op Vlaamse Wijze) Gevulde Eitjes Gevulde Portobellos

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000747

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!