Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Bijgerechten:
Gevulde Aubergines
Aantal Personen : 4   IngrediŽnten

2 grote aubergines
2 eetl olijfolie
200 g uien
2 teentjes knoflook
250 g tomaten
200 g rozijnen
1 eetl geschaafde amandelen
peper van de molen
1/2 koffielepel kaneel
1/2 koffielepel suiker

Bereidings Instructies

Verwijder de steel van de aubergines, halveer ze en schep het vruchtvlees er gedeeltelijk uit. Snij het vruchtvlees in blokjes.
Snipper de ui en fruit ze samen met de geperste knoflook in de hete olie in een antikleefbakpan tot ze glazig zijn.
Pers het vocht uit de tomaten en snij het vruchtvlees in stukjes. Voeg bij het uimengsel samen met de aubergineblokjes, de rozijnen en de amandelen. Laat even doorwarmen en breng op smaak met peper, kaneel en suiker. Vul de halve aubergines met het mengsel.
Zet de aubergines gedurende 35 min. in een voorverwarmde oven van 250 graden op een met aluminiumfolie bedekte bakplaat.

Ingediend door: Stambro | Datum Toegevoegd: 29 Jan 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.


Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.0/5 (4 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Gevulde Artisjokbodems Indonesische Salade Gevulde Eitjes Gefrituurde Aardappelsliertjes Fruitgarnituur bij Wild of Gevogelte

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000720

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!