Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Bijgerechten:
Gevulde Courgette
Aantal Personen : 2   IngrediŽnten

1 courgette
2 tomaten (ontveld)
1 rode ajuin (fijngesneden)
3 teentjes knoflook (geperst)
200 gram spekblokjes
250 gram gehakt
peper en zout
1 theelepel origano
cayennepeper
2 eetlepels olijfolie

Bereidings Instructies

Kook de courgette een 5tal minuutjes in wat water en laat hem afkoelen. Snij de courgette overlangs door en verwijder de zaadjes met een lepel. Verwarm de olijfolie in een kookpot en bak er de spekblokjes goed in uit. Voeg het gehakt toe en laat het wat meebakken. Voeg daarna de tomaten, ajuin en knoflook toe en bak deze mee tot de ajuin glazig is. Kruiden met peper, zout, cayennepeper en origano. Laat de vulling nog een 10 minuutjes sudderen. Vul de courgette en zet deze gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Lekker met griekse pasta.

Ingediend door: Stambro | Datum Toegevoegd: 29 Jan 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.


Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.3/5 (7 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Asperges met Kaassaus Indonesische Salade Risotto met zilvervliesrijst en groenten Bloemkool met Tomatensaus Griekse Pasta in Pittige Tomatensaus

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000757

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!