Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Bijgerechten:
Gevulde Portobellos
Aantal Personen : 4   IngrediŽnten

300 ml kippenbouillon
8 portobello ontdaan van het steeltje
200 ml room
1 ei
Zout en peper
1/2 bosje peterselie fijngehakt
1/2 bosje basilicum fijngehakt
1 teentje knoflook gesnipperd
4 plakjes coppa di parma
100 gram gruyere

Bereidings Instructies

Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de champignonkoppen toe.
Kook ze gaar en schep ze uit de fond op een handdoek of een keukenpapiertje.
Meng de room, zout en peper en het ei tot een homogene massa.
Pluk de kruiden, was ze, hak ze klein en voeg ze aan de massa toe.
Snipper het teentje knoflook en snij de coppa in blokjes.
Meng alles, met de gruyere, door elkaar en vul de champignons ermee.
Verwarm een oven voor op 180 graden en gaar hier de champignons in.
Als de massa stolt zijn de champignons gaar.

Ingediend door: Stambro | Datum Toegevoegd: 29 Jan 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.


Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.3/5 (8 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Fruitgarnituur bij Wild of Gevogelte Gegratineerd Witloof met Champignons Gestoofde Appeltjes Aardappelkroketten Gevulde Aubergines

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000758

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!