Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Bijgerechten:
Indische Dhal (Vegetarisch)
Aantal Personen : 2   IngrediŽnten

150 gr linzen (spliterwten)
3 grote tomaten (ontveld en in blokjes)
1 theelepel zout
1 theelepel kurkuma
1 eetlepel olijfolie
2 teentjes knoflook (fijngesneden)
1 theelepel chili vlokken
korianderblaadjes ter garnering
1 grote ajuin (in ringetjes)

Bereidings Instructies

Droog de ajuinringen af met wat keukenpapier en frituur ze in de frituurketel op 170 graden tot ze bruin zijn. Laat ze uitlekken op wat keukenpapier.
Doe de linzen in een pan met 1 liter water, het zout en de kurkuma en kook ze op een laag vuur in 20 minuutjes gaar. Giet ze in een vergiet en laat uitlekken.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook lichtbruin. Voeg de chili vlokken toe en laat 1 minuutje meebakken. Doe er de tomaten bij en laat 10 minuutjes stoven. Voeg de linzen toe en laat nog eens 15 minuutjes pruttelen.
Serveer de dhal heet met wat koriander en de gefrituurde ajuinringen.

Ingediend door: Stambro | Datum Toegevoegd: 9 Feb 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.


Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.3/5 (7 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Aardappelkroketten Bloemkool met Tomatensaus Chinese Kool met Shiitake Bloemkool met Kaassaus Gegratineerde Spinazie

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000881

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!