Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geïnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Desserten en Gebak / Cake:
Cake Quatre Quarts
   Ingrediënten

200 g Fijne Korrel van Tiense Suiker
200 g zachte boter
200 g zelfrijzende bloem
200 g eieren, 4 kleine (M) of 3 grote (XL)
Een snuifje zout

Bereidings Instructies

1. Meng eerst de suiker met de boter. Voeg vervolgens het zout en twee eieren toe en daarna de helft van de bloem. Voeg het laatste ei of de laatste eieren en de resterende bloem toe. U moet een homogeen en luchtig deeg krijgen.

2. Meng het deeg goed met een elektrische klopper en blijf lang genoeg mengen telkens wanneer u een ingrediënt toevoegt.

3. Giet het deeg in een met boter ingevette springvorm waarvan de bodem is bedekt met bakpapier. Laat 30 minuten bakken in een op 150 °C voorverwarmde oven (T° 5). Neem de cake na 5 minuten uit de vorm en laat afkoelen op een rooster. (ongeveer 45 minuten baktijd voor een cakevorm).

4. U kunt uw quatre-quarts cake op verschillende manieren een persoonlijke noot geven: met sinaasappel- of citroenschil, stukjes chocolade of pure cacao, stukjes appel of peer (met kaneel), stukjes abrikoos of perzik, gekonfijt fruit, rozijnen, enzovoort.

Ingediend door: Irba | Datum Toegevoegd: 4 Apr 2014
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Cake Quatre Quarts

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.1/5 (8 stemmen uitgebracht)

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Notencake

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 001029

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!