Op dit moment zijn er 222 recepten in 29 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
In Categorie: Desserten en Gebak / Bloem:
Zelfrijzende bloem
   IngrediŽnten

* 1 kopje (100g) bloem
* 1 tot 2 theelepel(s) (3-6 g) bakpoeder
* Een snufje tot 1/2 theelepel (1 g of minder) zout

Bereidings Instructies

Zelfrijzend meel wordt verkocht voorgemengd met een rijsmiddel zoals bakpoeder. De toegevoegde ingredi√ęnten zijn gelijkmatig verdeeld over de bloem, die helpt om een consequente en gelijke stijging van de gebakken goederen te verkrijgen. Deze bloem wordt meestal gebruikt voor het bereiden van scones, koekjes, muffins, etc. Witte bloem kan worden gebruikt om een soort van zelfrijzend bakmeel te maken. Wanneer zeer fijn gemalen bloem wordt gebruikt en hieraan smaakversterker(s) zoals zout, citroen, vanille, etc. zijn toegevoegd, noemt men het cakemeel.

Ingediend door: IrBa | Datum Toegevoegd: 14 Aug 2015
Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Zelfrijzende bloem

 

Recepten Links:

Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie

Facebook:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Geen Recepten - Controleer later nogmaals

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 000200